Koncepciók / stratégiák

Zala megyei középületek energiakoncepciója

Az ESPAN projket keretében 32 zala megyei közintézmény energetikai analízise valósult meg, melynek eredményeképpen minden épületre energiakoncepció és üzleti terv készült. Az intézménylista az alábbiakban olvasható.

 

Nyugat-dunántúli Regionális Energia Stratégia

Az ESPAN projekt egyik fő célja a Nyugat-Dunántúli Régióra vonatkozó energetikai stratégia kidolgozása. A regionális energetikai koncepciót közreműködő partnerként a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség készítette el. A magyar és angol nyelvű összefoglaló a csatolt dokumentumokból letölthető.

 

Környezeti felmérés (ÖKO-CHECK)

Az ESPAN projekt keretében környezetvédelmi ellenőrzéseket végeztek 73 burgenlandi és 5 magyarországi önkormányzat esetében. Az alábbiakban található a résztvevő önkormányzatok listája, valamint példaként Sarród és Neckenmarkt községekhez kapcsolódó tanulmányok olvashatóak.

 

Fenntartható energiaellátás forgatókönyvek

Az ESPAN projekt keretében az ausztriai Forschungs- und Technologietransfer Pinkafeld GmbH megbízást kapott, hogy Burgenland tartományra vonatkozóan hozzon létre különböző energiaellátási forgatókönyveket a 2020-as évre. Az eredmények a csatolt tanulmányban találhatóak.

 

Hírlevél feliratkozás

8900 Zalaegerszeg,
Levendula utca 39.
Tel.: +3692/510275
Fax: +3692/510276