Napkollektor

Az online bemutatóteremben az ESPAN projektpartnerek, illetve minden tartalmat feltölteni szándékozó társaság, magánszemély ad információt az energia termelés-tárolás-hatékonyság területén alkalmazható eszközökre. Rövid leírás és képi tartalom feltöltésére nyílik itt lehetőség. (A feltölteni kívánt adatokat kérjük, előzetesen küldje meg az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre)

 

 

Buderus napkollektor rendszer

A nap az élet, és a napenergia a jövő energiaforrása, meleget, fényt és energiát kapunk tőle az egész évben. Olyan energiát, amit akár melegvíz előállítására és fűtésre is felhasználhatunk.

Bővebben...

 

Napenergiával, panelban A tömegek eszköze vagy a gazdagok luxusa?

Napenergiával, panelban
A tömegek eszköze vagy a gazdagok luxusa?

A panelházak felújításának korát éljük. Mára tisztában vagyunk azzal, hogy ezek az épületszerkezetek hosszú távon velünk lesznek, így nem maradhatnak elavult, energiafaló monstrumok.
Az egyre több helyen látható homlokzati felújításon, hőszigetelésen és nyílászárócserén túlmutató, gyorsabban megtérülő beruházás, a fűtési rendszer korszerűsítése. Vajon itt is felhasználhatjuk a manapság annyit emlegetett megújuló energiát?

Bővebben...

 

Hírlevél feliratkozás

8900 Zalaegerszeg,
Levendula utca 39.
Tel.: +3692/510275
Fax: +3692/510276