Napelem

Az online bemutatóteremben az ESPAN projektpartnerek, illetve minden tartalmat feltölteni szándékozó társaság, magánszemély ad információt az energia termelés-tárolás-hatékonyság területén alkalmazható eszközökre. Rövid leírás és képi tartalom feltöltésére nyílik itt lehetőség. (A feltölteni kívánt adatokat kérjük, előzetesen küldje meg az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre)

 

 

Papírból és grafénből is lehet napelem

A jelenlegi napelemek hatékonysága alig harminc százalékos és környezetszennyező anyagokból készülnek. Mindez hamarosan megváltozhat: a jövőben lehetőség nyílik arra, hogy a ritka földfémeket természetes alkotórészek váltsák fel.

Bővebben...

 

A stabil piac a legfontosabb a magyar napelemes cégeknek

A kiszámíthatóság és a tervezhetőség az alapja a kialakulóban lévő hazai napelemes iparág és munkahelyek fejlődésének Magyarországon. Ezt az EU-s támogatási konstrukciók finomhangolásával, a lakossági napelemes pályázatok bevezetésével és a jelenlegi csatlakozási szabályozás továbbfejlesztésével lehet megteremteni.

Bővebben...

 

Napelemek a Buderustól

A napelemek a napsugárzást elektromos energiává alakító eszközök. Sokszor tévesztik össze a napkollektorokkal, pedig attól jelentősen eltérő hasznosításúak. Bár mind a napelem, mind a napkollektor napenergiát alakít át, a napelemmel elektromos, míg a napkollektor hőenergia hasznosítás céljára szolgál.

Bővebben...

 

Hírlevél feliratkozás

8900 Zalaegerszeg,
Levendula utca 39.
Tel.: +3692/510275
Fax: +3692/510276