Kazán

Az online bemutatóteremben az ESPAN projektpartnerek, illetve minden tartalmat feltölteni szándékozó társaság, magánszemély ad információt az energia termelés-tárolás-hatékonyság területén alkalmazható eszközökre. Rövid leírás és képi tartalom feltöltésére nyílik itt lehetőség. (A feltölteni kívánt adatokat kérjük, előzetesen küldje meg az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre)

 

 

A kazánkiválasztás szempontjai

A hőellátás tervezésekor a kazán vagy kazáncsoport kiválasztásának alapfeltétele az adott épület, létesítmény hőigényének és helyiségeinek, valamint a telepítés lehetséges helyeinek az ismerete.

Bővebben...

 

Buderus lapradiátor

Akár új lakást épít, akár a régit újítja fel, minden lehetséges szempontot figyelembe kell venni: illik-e a függöny a szőnyeghez, hol legyenek a lámpák, és hová akasszuk a képeket? Milyen igényeket fogalmazzunk meg az új radiátorral szemben? A legtöbb esetben ezek jól láthatóak, és hozzájárulnak a tér optikai megjelenéséhez. A Buderus Logatrend radiátorok nem csak kellemes klímát biztosítanak, hanem tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú berendezéshez is.

Bővebben...

 

Buderus fa- és vegyestüzelésű kazánok

A hagyományos tüzelési módoknak van jövője. Ez különösen igaz, ha a mai korszerű technikával párosul. A Buderus vegyes-, fa- vagy pellettüzeléses berendezései olyan hatékonyan és környezetbarátan dolgoznak, amennyire technika mai fejlettségi foka azt lehetővé teszi. Akár kiegészítő hőtermelőként, akár egyedüli fűtőkészülékként alkalmazzuk őket, be fogják váltani a hozzájuk fűzött reményeket.

Bővebben...

 

Buderus kazán

A fűtés a melegről szól – így volt régen, és így van ez ma is. De sok minden megváltozott. Soha nem volt ennyire fontos, amikor fűtési rendszert választottunk, hogy az maximálisan energiatakarékos és hatékony legyen.

Bővebben...

 

Fűtéskorszerűsítés társasházaknál Megtakarítás: mese vagy valóság?

„Sokba kerül a fűtés” – hányszor halljuk ezt a lakógyűléseken. És valóban: a víz- és csatornadíj mellett ez a legmagasabb összeg, amelyet az éves költségvetés tartalmaz. A vízfogyasztáson is lehet persze spórolni, de ritkán takaríthatunk meg 10 százaléknál többet, hiszen a napi életvitel határozta meg eddig is a fogyasztást: mosunk, mosogatunk, takarítunk és tisztálkodunk.

Bővebben...

 

Összetett fűtési rendszerek, több lábon álló lakóház

Már elcsépelt téma, talán már unalmas is, de még mindig aktuális: emelkednek az energiahordozók árai. Ehhez idén egy újabb jelenség társult: bizony, a gázcsapot el lehet zárni. Ebből pedig előbb-utóbb, de leginkább előbb komoly problémák lesznek.

Bővebben...

 

Hírlevél feliratkozás

8900 Zalaegerszeg,
Levendula utca 39.
Tel.: +3692/510275
Fax: +3692/510276