Programok

„Energia jövőképek a Nyugat-Pannon Régióban” ESPAN záró-konferencia

2013 február 21-én tartotta a Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont a győri Széchenyi István Egyetemen az Ausztria-Magyarország Határ menti Együttműködési Program támogatásával megvalósuló ESPAN projekt (L00040) „Energia jövőképek a Nyugat-Pannon Régióban – Stratégiák és Lehetőségek” elnevezésű nemzetközi záró konferenciáját.

Bővebben...

 

Muraszemenyei Fogyatékosok Intézete Mintaprojekt megvalósítása

2009. január 1-én vette kezdetét az ESPAN projekt, melynek alapvető célja az ausztriai és magyar régiók energetikai területen való együttműködése. A támogatás segítségével, az Európai Uniós szabványokhoz és elvárásokhoz igazodva a fenntartható energiafejlesztés szektorának sokoldalú kidolgozása, fejlesztése valósítható meg.

Bővebben...

 

ESPAN – Energetikai szoftverfejlesztés

Az ESPAN projekt egyik mérföldkövét az energiahatékonyság és a megújuló eszközök hatékony felhasználását támogató szoftverfejlesztés képezi, melynek célja egy egyszerű felhasználói felülettel rendelkező, mindenki számára elérhető weblap készítése volt.

Bővebben...

 

Újrahasznosítási technológiák fejlesztési lehetőségei ESPAN projekt keretében

ESPAN projekthez kapcsolódó kutatás-fejlesztési tevékenység részeként 3 energetikát érintő témakörben készült megvalósíthatósági tanulmány, melyek lehetővé teszik az ötletek pályázati úton történő továbbvitelét.

Bővebben...

 

Elkészült a Nyugat-dunántúli Regionális Energia Stratégia és 3 kistérségi koncepció - Várjuk véleményét!

Osztrák-magyar együttműködés révén lehetővé vált, hogy térségünk energetikai szektorát a fenntarthatóság jegyében hosszú távra megalapozzuk.

Bővebben...

 

Hírlevél feliratkozás

8900 Zalaegerszeg,
Levendula utca 39.
Tel.: +3692/510275
Fax: +3692/510276